Familieportretten

Het poseren voor een camera kan een tikkeltje kwetsbaar en ongemakkelijk voelen. Als geportretteerde moet je namelijk de regie loslaten en durven vertrouwen op het professionele vermogen van de fotograaf om jouw persoonlijkheid in één beeld samen te vatten. Voordat ik een portret van je ga maken, neem ik uitgebreid de tijd om jou te leren kennen én je op je gemak te stellen, zodat je je tijdens de shoot lekker ontspannen voelt. Met mijn persoonlijke benadering en gezellige geklets weet ik vrij eenvoudig een informele sfeer te bereiken. Zo komen we samen tot een foto waarin je jezelf herkent en waar je trots op bent.

Familie reportages

Ook tijdens het maken van een reportage zijn sfeer en emotie essentieel. Een paar sprekende beelden zijn voldoende om het hele verhaal te vertellen. Actie, reactie en interactie bevroren in een handvol foto’s. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een uitbundig feest of een ingetogen begrafenis, de foto’s laten feilloos de juiste sfeer zien.

Maatwerk

Wat voor soort fotoshoot of reportage je ook wenst, fotografie is maatwerk. Daarom hebben we van tevoren overleg waarbij jij je wensen kunt aangeven en we, indien nodig, samen een concept bedenken. Zowel tijdens het fotograferen, bij het ontwikkelen van de foto’s als de keuze van de afdruk staan jouw wensen centraal. Ik geef je met alle plezier advies over hoe je een optimaal resultaat krijgt.

Fotografie = Plezier, met een grote P, dat is de basis bij iedere fotoshoot die ik doe.

Familie achter het behang
Ludiek portret van Mariette en Rik

Ben je geinteresseerd geraakt en heb je vragen?

foto-N-zo helpt je graag verder

Wat zeggen de klanten?