Familieportretten

Fotografie = Plezier, met een grote P, dat is de basis bij iedere fotoshoot die ik doe.
Tijdens een fotoshoot ben ik me er heel erg van bewust hoe kwetsbaar en ongemakkelijk poseren voor een camera kan voelen. Als geportretteerde moet je de regie loslaten en durven vertrouwen op mijn professionele vermogen om je in één beeld te vatten.
Als we een portret van je gaan maken wil ik je graag eerst beter leren kennen, hier neem ik dan ook ruim de tijd voor. Gelukkig weet ik met een persoonlijke benadering en mijn gezellige geklets vrij gemakkelijk een ontspannen, informele sfeer te bereiken. Zo komen we samen tot een foto waarin je jezelf herkent en waar je trots op bent.
Het leukste vind ik de ludieke portretten, samen bedenken we een concept en gaan we dat uitvoeren. In mijn portfolio vindt je hier diverse voorbeelden van.

Mariette en Rik

Familie reportages

De mooiste reactie die ik kan krijgen; ‘Oh ga je al weg, we hebben niet gemerkt dat je er was.’
Ook tijdens het maken van een reportage is sfeer en emotie essentieel. Een paar sprekende beelden zijn voldoende om het hele verhaal te vertellen. Actie, reactie en interactie bevroren in een handvol foto’s. Ik geniet van wat ik zie door mijn lens, of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een uitbundig festival of een ingetogen begrafenis.

Maatwerk

Of het nu gaat om een fotoshoot of een reportage, fotografie is maat werk. Daarom hebben we van te voren overleg waarbij jullie je wensen kunnen aangeven en we, indien nodig, samen een concept bedenken. Zowel tijdens het fotograferen als achteraf bij het ontwikkelen van de foto’s of de keuze van de afdruk is alles mogelijk en zal ik je advies geven om tot een optimaal resultaat te komen.

Sofie Kapel

Ben je geinteresseerd geraakt en heb je vragen?

foto-N-zo helpt je graag verder

Wat zeggen de klanten?