Nieuwsbrief 2021-04: Alternatief statief

Het is alweer een paar maanden geleden dat jullie een nieuwsbrief hebben ontvangen. De reden hiervoor is dat ik op 11 november helaas een klink in de bovenkamer heb gehad, hetgeen alles even volledig stil zet. Het gevolg hiervan was o.a. een heel laag energieniveau en was ik gedwongen pas op de plaats te maken en moest ik alles op een laag pitje zetten. Gelukkig gaat het stapje voor stapje beter en ik kijk dan ook enorm uit naar de zomer in de hoop dat ik weer lekker naar buiten kan!

Zijn jullie nog druk aan het fotograferen?
Uit berichten van iedereen hoor ik grote verschillen: de één heeft zijn/haar camera al een jaar niet meer aangeraakt en de ander is juist veel meer aan het fotograferen gegaan, tijdens mooie wandelingen of bijzondere momenten die juist in deze tijd zo waardevol zijn.
Hoor jij ook tot die laatste groep of wil je weer lekker aan de slag met je camera? Zou je graag feedforward op je foto’s krijgen? Geen punt; laat me weten wat je wensen zijn en dan kijken we samen welke oplossing het beste bij je past.

Als je gaat fotograferen neem je dan altijd je statief mee? Ook ik weet hoe belangrijk een statief kan zijn, maar toch is het soms lastig deze altijd maar mee te slepen. Gelukkig zijn er legio alternatieven voor het gebruik van een statief en vaak een stuk beter hanteerbaar. Ik heb hier onlangs een artikel over geschreven genaamd “Het alternatief statief”.
Dit artikel is terug te vinden op mijn webiste. Als je na het lezen hiervan nog vragen hebt hoor ik het natuurlijk graag.

Veel fotografie plezier en tot ziens!