Nieuwsbrief 2020-04: Fotostrippenkaart

Inmiddels hebben we al weer enige tijd te maken met de corona maatregelen. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar eerlijk gezegd begin ik het aardig zat te worden. Zeker afgelopen weekend met dat mooie weer…. Gelukkig kon ik de tuin in, maar eigenlijk wil je lekker op pad en dingen hebben om naar uit te kijken. En dan hebben we het nog niet over alle onzekerheid: wat zou ik graag in een glazen bol willen kijken en zien hoe de wereld er over een jaar uitziet.
Omdat ik het tijdens mijn cursussen belangrijk vind om de mensen persoonlijk te kunnen helpen heb ik besloten de lopende en nieuwe cursussen door te schuiven.
Om ervoor te zorgen dat je tóch met je camera kunt oefenen hebben we de foto-N-zo fotostrippenkaart bedacht.
Wat houdt deze fotostrippenkaart in? We bepalen in overleg een frequentie waarin je steeds een foto-opdracht krijgt. Je maakt deze opdracht en mailt hem naar mij toe. Hierna krijg je persoonlijk feedforward op de gemaakte foto via de mail of telefoon. Je kunt kiezen tussen:

  • brons, 3 foto-opdrachten
  • zilver, 5 foto-opdrachten
  • goud, 7 foto-opdrachten

Uiteraard zorg ik ervoor dat je de opdrachten zoveel mogelijk in en om huis kunt maken, heel belangrijk in deze tijd. Op deze manier kun je toch met je camera blijven oefenen en mocht je ergens niet uitkomen dan ben je verzekerd van professionele hulp.

Wil je alvast een voorproefje? Dan is hier de eerste opdracht: ga eens op zoek naar ‘verdwijnpunten’ en maak hiervan een foto. Mail deze foto naar frouke@foto-n-zo.nl waarop je van mij feedforward krijgt. (zet er voor de zekerheid je telefoonnummer bij).

Pas goed op jezelf, veel fotografie plezier en tot ziens!