Fotografie coach

Je wilt graag meer leren over fotografie maar je hebt geen tijd of zin om naar een cursus te komen of je hebt al een fotografiecursus gevolgd, maar je wilt je verder ontwikkelen.
Dan heeft foto-N-zo verschillende mogelijkheden voor je zoals een privéworkshop, buiten of in de studio, of de foto-strippenkaart, elke behoefte kan worden ingevuld.
Wil je graag feedback op je foto’s neem dan contact op en we gaan samen kijken wat voor jou de beste oplossing is.

A Ghost in Fushimi-Inari-Taisha Shrine Senbontorii Kyoto

Privéworkshop

Samen kijken we wat je al weet en wat je graag nog zou willen leren.
Je kunt ervoor kiezen je fotografische voorkeur, bijvoorbeeld macro-, product-, portret, smartphonefotografie, verder wilt uitdiepen of je wilt meer weten over beeldelementen en beeldtaal of wil je leren hoe je foto’s overzichtelijk ‘opruimt’ en bewerkt in Lightroom.
In dat geval kan je de hulp inroepen van de fotografie coach, er wordt speciaal voor jou een workshop op maat gemaakt.
Je kan kiezen voor een theoretische of praktische workshop, heerlijk in de buitenlucht of in de studio, of misschien wil je een combinatie van theorie en praktijk, alles is mogelijk!

Fotostrippenkaart

Je al een fotografiecursus gevolgd en het ontbreekt je aan tijd en zin om op pad te gaan en zomaar wat plaatjes te schieten. De foto strippenkaart kan je dan uitkomst bieden!

Je krijgt steeds een nieuwe foto-opdracht welke je binnen een bepaalde, van te voren afgesproken, termijn maakt en opstuurt naar foto-N-zo. Via de mail of telefoon krijg je terugkoppeling op je foto, zowel fotografisch als qua compositie of qua bewerking.

Uiteraard worden de onderwerpen en opdrachten aangepast aan wat jij wilt leren. Je hebt de keuze uit drie mogelijkheden:

Brons 3 opdrachten € 49.-
Zilver 5 opdrachten € 75.-
Goud 7 opdrachten € 99.-

Op stap met foto-N-zo

Lukt het je niet altijd om de motivatie te vinden om op stap te gaan met je camera? Hoe leuk is het om dan met een aantal andere fotografie liefhebbers op stap te gaan? Diverse malen per jaar organiseren we ‘Op stap met foto-N-zo’ en gaan we met een kleine groep op stap. Wil je meer weten klik dan hier.

Meer informatie:

Wil je meer weten wat de fotografie coach voor je kan betekenen neem dan contact op door het onderstaande formulier in te vullen.

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord *

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.