Nieuwsbrief 2017-11: Fotocadeaus voor de decembermaand

Nog even en het is weer december, de maand waarin we elkaar verwennen met cadeaus.
Voor veel van ons ook een maand vol hoofdbrekens: wat gaan we eten tijdens de feestdagen, hoe gaan we het huis versieren, waar vind ik het leukste cadeau?

Met deze laatste vraag kan foto-N-zo je helpen! Wat dacht je van een mooie speciale foto van je kinderen of met het hele gezin op de foto, een leuke verrassing voor opa en oma!
Er is héél veel mogelijk tijdens een fotoshoot, neem gerust contact op.

Steeds meer mensen zijn met fotografie bezig, maar hoe maak je de mooiste foto’s?
Geef als cadeau voor de sinterklaas of kerst een cursus fotografie van Foto-N-zo, ontzettend leuk om te krijgen! Er zijn vele cursusmogelijkheden:

  • Op 10 maart start er een cursus speciaal voor kinderen die regelmatig de camera van hun ouders pakken of zelf een camera hebben.
  • Er zijn steeds meer webshops, daarom organiseert foto-N-zo op 31 maart een workshop ‘Webshop fotografie’.
  • Tijdens de cursus Mooiere foto’s maken, basis fotografie, leer je de vele mogelijkheden van je camera: de belichtingsdriehoek, witbalans, werken met de diverse objectieven en filters, beeldelementen en nog veel meer. Iedere cursusavond krijg je een huiswerkopdracht om het geleerde in de praktijk te brengen; deze opdrachten bespreken we de volgende bijeenkomst. Ook tijdens de les buiten in de natuur wordt het geleerde in praktijk gebracht en kan je vragen stellen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een privé workshop te organiseren over een bepaalde fotografie techniek.
Wil je jezelf uitdagen? Dan hebben we wat NIEUWS: de foto-N-zo strippenkaart met 5 foto opdrachten over een onderwerp of techniek naar wens waar je vervolgens feedback op krijgt.

Wanneer je die mooie foto gemaakt hebt is er natuurlijk niets leuker dan deze kunnen terugvinden en bewerken met Lightroom, dé digitale doka. In januari start foto-N-zo weer met een tweedaagse cursus Eerste Hulp bij Lightroom, waarbij je alle kneepjes worden bijgebracht en je helemaal los kunt gaan!

Vier generatie familieportret