Nieuwsbrief 2017-06: Eindelijk de eerste nieuwsbrief!

Daar is hij dan de eerste nieuwsbrief van foto-N-zo. Vanaf nu ontvangen jullie iedere maand een nieuwsbrief met daarin fotografietips, nieuwtjes, uitnodigingen, workshops en wat er zoal nog meer te verzinnen valt omtrent fotografie. Heb je een onderwerp waarvan je zegt daar wil ik meer over weten, neem gerust contact op ik help je graag en wie weet komt het in de nieuwsbrief.
Voor degene die me nog niet kennen zal ik me eerst even voorstellen, mijn naam is Frouke Ringenoldus van foto-N-zo. Van kinds af aan ben ik met fotografie bezig en heb op m’n 50e besloten naar de Fotovakschool te gaan. Want ik vind het belangrijk om over voldoende technische kennis te beschikken, sinds 6 juni 2015 ben ik vakfotograaf en op 1 oktober 2015 is foto-N-zo gestart.

Het leukste aan het werk als fotograaf is het contact met mensen, ik ben nou eenmaal een mensen mens. Mijn kracht ligt dan ook in het fotograferen van mensen, liefst zo puur mogelijk.
Behalve het fotograferen zelf vind ik het inspirerend om mijn kennis en ervaring te delen met anderen. Dit is dan ook de rede dat ik diverse workshops en cursussen heb ontwikkeld. De eerste workshops heb ik inmiddels gegeven en de deelnemers waren super enthousiast en dat smaakt naar meer.

Vanaf september gaat er een nieuwe serie workshops van start;

  • Praktische Basis Fotografie, 7 maandagavonden
  • Praktische Basis Fotografie, 1 zaterdag
  • Smartphone Fotografie
  • Eerste Hulp bij Lightroom, 2 zaterdagen

Een aantal van jullie heeft aangegeven mee te willen doen aan één van de workshops en als je je voor
1 augustus inschrijft krijg je een mooie korting!!!
Als je op één van de onderstaande linken klikt kan je je gelijk inschrijven.

Het is ook mogelijk om privéles te nemen of organiseer een verjaardagsfeestje met smartphonefotografie dan weet je zeker dat je iets bijzonders hebt. Neem gerust contact op zodat we samen kunnen kijken waar je behoefte aan hebt.
Tot ziens bij één van de workshops of in de volgende nieuwsbrief