Nieuwsbrief 2017-01: E I N D E L I J K !!

Daar is hij dan de eerste nieuwsbrief van foto-N-zo. Het heeft wat hoofdbrekens gekost, want ja wat ga je nou schrijven? Het plan is om vanaf nu iedere maand een nieuwsbrief te maken met daarin fotografietips, nieuwtjes, uitnodigingen en wat ik zoal nog meer kan verzinnen. Heb je een onderwerp waarvan je zegt daar wil ik meer over weten, neem gerust contact op ik help je graag en wie weet maak ik er een nieuwsbrief over.

Voor degene die me nog niet kennen zal ik me eerst even voorstellen, mijn naam is Frouke Ringenoldus, mijn bedrijf heet foto-N-zo en ik ben fotograaf.
Al van kinds af aan was ik met fotografie bezig, maar ik toen ik 50 werd heb ik besloten naar de Fotovakschool te gaan. Want ik vind het belangrijk om een goede achtergrond te hebben en sinds 6 juni 2015 mag ik me vakfotograaf noemen en ben ik op 1 oktober 2015 mijn bedrijf foto-N-zo gestart.

Het leukste aan het werk als fotograaf is voor mij het contact met mensen, ik ben nou eenmaal een mensen mens. Mijn kracht ligt dan ook in het fotograferen van mensen, liefst zo puur mogelijk.
Behalve het fotograferen zelf vind ik het super leuk om mijn kennis en ervaring te delen met anderen. Dit is dan ook de rede dat ik diverse workshops en cursussen heb ontwikkeld. De eerste workshops heb ik inmiddels gegeven en de deelnemers waren super enthousiast, dat smaakt voor beide partijen naar meer. Vanaf september gaat er een nieuwe serie workshops van start; Praktische Basis Fotografie, Smartphone Fotografie en Adobe Lightroom.

Een aantal van jullie heeft aangegeven mee te willen doen aan één van de workshops, vanaf nu is dat mogelijk en als je je voor 1 augustus inschrijft krijg je een mooie korting!!!
Als je op één van de onderstaande linken klikt kan je je gelijk inschrijven.

Het is ook mogelijk om privéles te nemen of organiseer een verjaardagsfeestje met smartphonefotografie dan weet je zeker dat je iets bijzonders hebt. Neem gerust contact op zodat we samen kunnen kijken waar je behoefte aan hebt.

Tot ziens bij één van de workshops of in de volgende nieuwsbrief.

Op stap met basiscursus