Vervolgcursus fotografie

Tijdens de basiscursus fotografie heb je de diverse functies van je camera onder de knie gekregen en ben je gaan werken met de beeldelementen, waardoor je weet hoe je jouw foto krachtiger maakt. Inmiddels werk je in RAW, kun je de eerder geleerde technieken gebruiken, maar wil je graag meer leren over fotografie.

Wat gaan we doen in de vervolgcursus?

We beginnen met het herhalen van de belichtingsdriehoek en de beeldelementen. Daarna maak je kennis met de verschillende facetten van de fotografie om je nog verder te ontwikkelen en je creativiteit uit te diepen. We gaan een ochtend met elkaar werken in de portretstudio en je krijgt huiswerkopdrachten.
Daarnaast is er een eindopdracht waar je gedurende de hele cursus aan werkt. Door met elkaar deze opdrachten te bespreken, leer je anders te kijken naar beelden en maak je krachtigere foto’s.
Ook ontvang je een manuaal waarin het geleerde allemaal staat beschreven, zodat je het thuis nog eens rustig kunt nalezen.

Zoomburst Botlek

Welke onderwerpen gaan we behandelen?

  • Flitsen
  • Portret-studiofotografie
  • Nachtfotografie
  • Straatfotografie
  • Zwart-wit
  • Macro

Wat heb je nodig?

Voor deze cursus heb je een spiegelreflex-, compact- of systeemcamera nodig waarbij je de mogelijkheid hebt om het diafragma of de sluitertijd zelf in te stellen. Verder is het handig om pen en papier mee te nemen.

Waar en wanneer?

Deze cursus wordt gedurende 5 middagen van 14 – 16 uur in Vleuten gegeven.

Wil je meedoen aan deze cursus?

Deze workshop is geschikt vanaf 9 jaar leeftijden. Deze workshop kan ook worden ingezet tijdens een bedrijfsuitje, familiefeest of een kinderfeestje. Wil je hier meer informatie over neem dan gerust contact op.