Smartphonefotografie

Wie heeft hem niet tegenwoordig, de smartphone. De camera’s in je smartphone worden steeds beter en kunnen steeds meer, er zijn zelfs al app’s waarbij je de sluitertijd, diafragma en ISO kunt instellen. Hierdoor zijn er veel mensen die alleen nog maar met hun telefoon fotograferen en daarom heeft foto-N-zo diverse workshops voor de smartphone ontwikkeld.

Wat gaan we doen tijdens deze workshop?

Tijdens deze workshop leer je waar je allemaal op kunt letten als je met je telefoon gaat fotograferen.
Hoe maak je optimaal gebruik van je camera, wat kan je met bewerkingssoftware en welke invloed hebben beeldelementen. Een ander belangrijk punt is waar ga je je foto’s publiceren en wat gebeurt er als ze eenmaal op internet staan hoe zit het dan met je privacy?

Allemaal onderwerpen die in deze workshop worden behandeld. Behalve de theorie gaan we ook met de praktijk aan de slag en ga je zelf foto’s maken met je telefoon. Deze foto’s kan je bewerken met speciale app’s en dan gaan we ze met elkaar bekijken.

Smartphone fotografie

Waar en wanneer?

Deze workshop wordt gegeven op zaterdagochtend van 10 – 13 uur in Vleuten.

Andere mogelijkheden voor deze workshop:

Deze workshop is geschikt voor alle leeftijden en wordt zowel in een groep als individueel gegeven.
Daarnaast kan deze workshop ook gebruikt worden voor een bedrijfsuitje, familiefeest of een kinderfeestje. Wil je hier meer informatie over neem dan gerust contact op.

Wil je meedoen aan deze workshop?

Schrijf je dan nu in!