Smartphonefotografie

Wie heeft hem niet tegenwoordig, de smartphone. De camera’s in smartphones worden steeds beter en kunnen alsmaar meer. Er zijn zelfs al apps waarbij je de sluitertijd, het diafragma en de ISO kunt instellen. Hierdoor zijn er veel mensen die alleen nog maar met hun telefoon fotograferen. Daarom heeft foto-N-zo diverse workshops voor de smartphone ontwikkeld.

Wat gaan we doen tijdens deze workshop?

Tijdens deze workshop leer je waar je allemaal op kunt letten als je met je telefoon gaat fotograferen. Hoe kijk je naar beeld en hoe maak je een mooie compositie? Hoe maak je optimaal gebruik van je camera, wat kun je met bewerkingssoftware en welke invloed hebben beeldelementen? Ook gaan we in op de publicatie van de foto’s; waar wil je ze publiceren en wat betekent dit voor jouw privacy? Naast de theorie gaan we uiteraard ook met de praktijk aan de slag. De gemaakte foto’s ga je tevens bewerken met speciale apps, waarna we met elkaar de resultaten gaan bekijken.

Smartphone fotografie

Waar en wanneer?

Deze workshop wordt gegeven op zaterdagochtend 12 maart van 10 – 13 uur in Vleuten.

Wil je meedoen aan deze workshop?

Op dit moment is er nog geen cursusdatum bekend. Wil je deze workshop volgend neem dan contact op.

Andere mogelijkheden voor deze workshop:

Deze workshop is geschikt vanaf 9 jaar leeftijden. Deze workshop kan ook worden ingezet tijdens een bedrijfsuitje, familiefeest of een kinderfeestje. Wil je hier meer informatie over neem dan gerust contact op.