Smartphone fotografie voor feesten en partijen

Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone en klikt daarmee er rustig op los want alle gebeurtenissen worden hiermee omgezet in herinneringen. Maar waar kan je op letten om je herinneringen meer kracht bij te zetten in plaats van het zoveelste kiekje maken. In een aantal opzichten doet de smartphone ook niet meer onder aan de gewone camera, bij sommige smartphones kun je zelfs de sluitertijd, ISO en diafragma instellen bij andere smartphones heb je hier speciale apps voor. Steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om alleen nog met hun smartphone te fotograferen. Om optimaal gebruik te maken van je smartphone biedt foto-N-zo de mogelijkheid om de workshops voor de smartphone fotografie te gebruikten tijdens bedrijfsuitje, familie- of kinderfeest.

Wat gaan we doen tijdens deze workshop?

Tijdens deze workshop leer je waar je allemaal op kunt letten als je met je telefoon gaat fotograferen. Hoe maak je optimaal gebruik van je camera, wat kan je met bewerkingssoftware en welke invloed hebben beeldelementen. Een ander belangrijk punt is waar ga je je foto’s publiceren en wat gebeurt er als ze eenmaal op internet staan hoe zit het dan met je privacy?

Smartphone kinderfeestje

Waar en wanneer?

Neem gerust contact op naar gelang de wens wordt de workshop op locatie gegeven of zorgen wij voor een locatie. Daarnaast wordt de workshop gericht samengesteld voor de doelgroep. Gaat het hierbij om een groep kinderen dan is de leeftijd vanaf 9 jaar.

Ben je geïnteresseerd geraakt en heb je vragen?

foto-N-zo helpt je graag verder