Smartphone fotografie voor feesten en partijen

Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone en vaak is het de enige telefoon die we bij ons hebben. Je klikt er dan ook rustig op los, want alle gebeurtenissen worden omgezet in mooie herinneringen. Maar waar kun je op letten om je herinneringen meer kracht geven in plaats van het zoveelste kiekje te maken?
In een aantal opzichten doet de smartphone ook niet meer onder aan de gewone camera. Bij sommige smartphones kun je zelfs de sluitertijd, de ISO en het diafragma instellen. Bij andere smartphones heb je hier speciale apps voor.

Steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om alleen nog met hun smartphone te fotograferen. Om optimaal gebruik te maken van je smartphone biedt foto-N-zo de mogelijkheid om de workshops voor de smartphone fotografie te gebruikten tijdens bedrijfsuitje, familie- of kinderfeest.

Wat gaan we doen tijdens deze workshop?

Tijdens deze workshop leer je waar je allemaal op kunt letten als je met je telefoon gaat fotograferen. Hoe kijken we naar beeld en waar kun je zelf op letten bij het maken van een mooie compositie? Hoe maak je optimaal gebruik van je camera, wat kun je met bewerkingssoftware en welke invloed hebben beeldelementen?
Een ander belangrijk punt is waar je de foto’s gaat publiceren en wat gebeurt er als ze eenmaal op het internet staan; hoe zit het dan met je privacy?

Behalve de theorie gaan we ook met de praktijk aan de slag en ga je zelf foto’s maken. Deze foto’s kun je bewerken met speciale apps, waarna we ze met elkaar bekijken.

Smartphone kinderfeestje

Waar en wanneer?

Neem gerust contact op om de wensen te bespreken. Afhankelijk van jouw voorkeuren wordt de workshop op locatie gegeven of zorgen wij voor een locatie.
Deze workshop is maatwerk en wordt helemaal naar wens samengesteld. Gaat het om een groep kinderen dan is de geadviseerde leeftijd vanaf 9 jaar.

Wil je deze workshop voor je bedrijfsuitje, familie- of kinderfeest?

foto-N-zo helpt je graag verder