Fotografie coach

Je wilt graag meer leren over fotografie, maar je hebt geen tijd of zin om naar een cursus te komen? Of je hebt al een fotografiecursus gevolgd, maar je wilt je verder ontwikkelen?
Dan heeft foto-N-zo verschillende mogelijkheden voor je. Zoals een privéworkshop (buiten of in de studio), de foto-strippenkaart en de mogelijkheid om feedback op je foto’s te krijgen. Wat je wens ook is, elke behoefte kan worden ingevuld.

Privéworkshop

In een privéworkshop kijken we samen naar wat je al weet en wat je graag nog wilt leren.
Je kunt je ervoor kiezen om je fotografische voorkeur, zoals macro-, product-, portret of smartphonefotografie, verder uit te diepen. Maar het is ook mogelijk om meer te weten te komen over beeldelementen en beeldtaal. Of wil je liever leren hoe je foto’s overzichtelijk ‘opruimt’ en bewerkt in Lightroom?

In dat geval kun je de hulp inroepen van de fotografiecoach; er wordt speciaal voor jou een workshop op maat gemaakt. Je kunt kiezen voor een theoretische of praktische workshop, heerlijk in de buitenlucht of in de studio, of misschien wil je een combinatie van theorie en praktijk, alles is mogelijk!

Fotocoach

Op stap met foto-N-zo

Lukt het je niet altijd om de motivatie te vinden om op stap te gaan met je camera? Hoe leuk is het om dan om dit met een aantal andere fotografieliefhebbers te doen? Meerdere keren per jaar organiseren we ‘Op stap met foto-N-zo’ en gaan we met een kleine groep op pad. Wil je meer weten, klik dan hier.

Fototips

Hoe vaak ik de vraag niet krijg; ‘Hoe moet ik mijn camera instellen als ik zo’n foto wil maken?’ Allereerst is het een kwestie van goed kijken en weten wat je wilt bereiken met je foto. En dan je camera instellen en dan pas klikken. Om je op weg te helpen geef ik regelmatig tips, dat gebeurt via de nieuwsbrief maar ook op de pagina fototips, hier kan je ook verschillende spiekbriefjes downloaden.

Fotostrippenkaart

Je hebt al een fotografiecursus gevolgd, maar het ontbreekt je aan tijd of zin om op gezette tijden op pad te gaan en plaatjes te schieten. De foto-strippenkaart biedt dan uitkomst.
Je krijgt steeds een nieuwe foto-opdracht die je binnen een bepaalde, van te voren afgesproken, termijn maakt en opstuurt naar foto-N-zo. Via de mail of telefoon krijg je terugkoppeling op je foto, zowel fotografisch als qua compositie en bewerking.
Uiteraard worden de onderwerpen en opdrachten aangepast aan wat jij wilt leren. Je hebt de keus uit drie mogelijkheden:

Ben je geïnteresseerd geraakt en heb je vragen?

foto-N-zo helpt je graag verder