fotografie = PLEZIER!

Er zijn heel veel aanbieders als het gaat om fotografiecursussen en workshops. Je zult vast het gevoel hebben op zoek te zijn naar die naald in de hooiberg. Hoe vind je degene die het best bij je past? Ja dat is een stukje gevoel, is er een klik? En daar hebben we meteen de belangrijkste overeenkomst met fotografie, ook fotografie is gevoel en een klik!
De camera’s kunnen tegenwoordig steeds meer en natuurlijk is er wat technische kennis nodig. Dit stukje techniek leer je tijdens de cursus, maar wel op een praktische manier waardoor je op eenvoudige wijze met je camera aan de slag kunt. Want waarom zou je je camera op de manuele stand zetten en daardoor gefrustreerd raken, omdat je talloze foto’s moet maken om de juiste belichting te krijgen? Het kan veel eenvoudiger, waardoor jij meer Plezier beleeft aan het fotograferen. En dat is het belangrijkst!

Naald in hooiberg zoeken

Cursussen en workshops

Door het volgen van verschillende cursussen en uiteindelijk de vakopleiding aan de Fotovakschool heb ik me de verschillende technieken eigen gemaakt. Wat blijkt; het is niet de camera die zorgt voor een mooie foto, maar de fotograaf. Het maakt dan ook niet uit met wat voor camera een foto gemaakt wordt; een spiegelreflexcamera, systeemcamera of een smartphone, als je weet waar je op moet letten, maak je met iedere camera mooie foto’s. Fotografie is tenslotte vooral goed kijken en een heel klein beetje technische kennis.
Dit wil ik jou ook graag leren. Daarom heb ik diverse cursussen en workshops ontwikkeld, waaronder:

Deze workshops zijn zowel in groepsverband als individueel te volgen. Zijn er nog geen data bekend voor de cursus van jouw keus? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van al het nieuws.

Wil je liever een op maat gemaakte workshop over bijvoorbeeld macro-, portret- of landschapsfotografie? Dit kan theoretisch, maar we kunnen ook samen op pad gaan.
Alles kan, het enige wat je hoeft te doen is contact op te nemen.

Dit zeggen de cursisten: