fotografie = PLEZIER!

Er zijn heel veel aanbieders als het gaat om fotografie cursussen en workshops. Je zult vast het gevoel hebben op zoek te zijn naar die naald in de hooiberg. Hoe vindt je degene die het beste bij je past? Ja dat is een stukje gevoel, is er een klik? En daar hebben we de overeenkomsten met fotografie, ook fotografie is gevoel en een klik!

De camera’s kunnen tegenwoordig steeds meer en natuurlijk is er dan een stukje technische kennis nodig. Dit stukje techniek leer je tijdens de cursus, maar wel op een praktische manier waardoor je op eenvoudige wijze met je camera aan de slag kunt.
Want waarom zou je je camera op de manueel stand zetten en daardoor gefrustreerd worden  en heel veel foto’s maken om de juiste belichting te krijgen? Het kan veel eenvoudiger waardoor jij meer plezier beleefd aan het fotograferen! En dat is het aller belangrijkste!

Naald in hooiberg zoeken

Cursussen en workshops

Door het volgen van verschillende cursussen en uiteindelijk de vakopleiding aan de Fotovakschool heb ik me de verschillende technieken eigen gemaakt.
Wat blijkt het is niet de camera die zorgt voor een mooie foto maar de fotograaf. Het maakt dan ook niet uit met wat voor camera een foto gemaakt wordt, een spiegelreflexcamera, systeemcamera of een smartphone, als je weet waar je op kan letten maak je met iedere camera mooie foto’s.
Fotografie is ten slotte vooral goed kijken en een heel klein beetje technische kennis.
Dit wil ik jou ook graag leren, daarom heb ik de volgende cursussen en workshops ontwikkeld:

Deze workshops zijn in groepsverband en individueel te volgen.
Zijn er nog geen data bekend voor de cursus van jouw keus? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief dan ben je altijd als eerste op de hoogte van al het nieuws.

Nieuwsbrief
Inschrijven
close-link

Wil je liever een op maat gemaakte workshop over bijvoorbeeld macro-, portret-, landschapsfotografie dit kan theoretisch maar we kunnen ook samen op pad gaan.
Het kan allemaal en het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen.

Dit zeggen de cursisten: