Bedrijfsfotografie

Als ondernemer wil je met foto’s je bedrijf in beeld brengen en laten zien waar je voor staat. Bovendien wil je dat de afbeeldingen de beeldtaal van je bedrijf vertegenwoordigen. Voorafgaand aan een bedrijfsportret bespreken we daarom samen wat de beelden moeten uitdragen. In het concept dat daaruit voortvloeit, wordt onder meer rekening gehouden met de huisstijl en de bedrijfscultuur.

Komen er medewerkers in beeld, dan tonen de beelden niet alleen wie ze zijn, maar ook hoe ze zijn. Met behulp van creatieve invalshoeken en humor wordt er regelmatig een twist aan de foto’s gegeven, wat zorgt voor sprekende afbeeldingen die de aandacht weten vast te houden. Zo hebben we personal organizer Debbie Boekhout van d2be in een chaos gezet, een pakkend beeld maar wel net even anders.

Bedrijfsreportages

Tijdens een bedrijfsevenement is het tonen van de bedrijfssfeer heel belangrijk, aangezien het laat zien met wat voor bedrijf de klant te maken heeft. Als fotograaf zorg ik ervoor dat ik ‘onzichtbaar’ ben, zodat de aanwezigen ongestoord kunnen genieten. Het resultaat is een mooi en realistisch beeldverslag, dat kan worden ingezet voor allerlei (commerciële) doeleinden.

Productfotografie

Om producten optimaal in beeld te brengen, is oog voor detail nodig. De foto’s moeten er namelijk niet alleen mooi uitzien, ze moeten ook tonen wat de unieke eigenschappen van de producten zijn. Want alleen goede productfoto’s moedigen de potentiële klant aan om het artikel te kopen.

Maatwerk

Ieder bedrijf is uniek en spreekt een andere taal met z’n klanten. Daarom is bedrijfsfotografie maatwerk. Door jarenlange ervaring in marketing denk ik graag mee over hoe je het bedrijf naar buiten zichtbaar kan maken. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Bedrijfsfeest

Ben je op zoek naar een orginele invulling voor je bedrijfsfeest? Wat dacht je van een workshop smartphone fotografie?

Barbara uitvaartzorg
Fotografie is vooral goed kijken met oog voor detail.

Ben je geinteresseerd geraakt en heb je vragen?

foto-N-zo helpt je graag verder

Wat zeggen onze klanten?