Bedrijfsfotografie

Als ondernemer wil je met foto’s je bedrijf in beeld brengen, laten zien waar je als bedrijf voor staat en de beeldtaal van je bedrijf spreken. Vooraf aan een bedrijfsportret bespreken we samen wat je wilt vertellen met de beelden, de fotograaf maakt een concept waarin de wensen worden meegenomen. In dit concept wordt rekening gehouden met onder meer de huisstijl en cultuur van je bedrijf.

Komen de medewerkers in beeld dan laten de beelden zien wie ze zijn. Uiteraard is het tijdens het fotograferen mogelijk om aanpassingen te doen. Door optimaal gebruik te maken van creativiteit wordt er regelmatig met humor een twist aan de beelden gegeven waardoor de beelden net even anders zijn als normaal.
Zo hebben we personal organiser Debbie Boekhout van d2be in een chaos gezet, een pakkend beeld maar wel net even anders.

Bedrijfsreportages

Tijdens een bedrijfsevenement is het zichtbaar maken van de sfeer van het bedrijf heel belangrijk, het laat zien met wat voor bedrijf de klant te maken heeft. De fotograaf is ‘onzichtbaar’ tijdens het evenement zodat de aanwezigen ongestoord kunnen genieten en je een mooie beeldverslag van de dag hebt. Dit materiaal kan dan weer worden ingezet voor verdere communicatie over je bedrijf.

Bedrijfsportret Debbie Boekhout d2be

Productfotografie

Om producten optimaal in beeld te brengen is oog voor detail nodig die laten zien hoe uniek een product is. De potentiele klant met beelden aanmoedigen om een product te kopen dat is waar productfoto’s voor zorgen.

Bedrijfsfeest

Ben je op zoek naar een orginele invulling voor je bedrijfsfeest? Wat dacht je van een workshop smartphone fotografie?

Maatwerk

Ieder bedrijf is uniek en wil een andere taal spreken met z’n klanten, daarom is bedrijfsfotografie maatwerk. Door jaren lange ervaring in marketing denk ik graag mee hoe je je bedrijf naar buiten zichtbaar kan maken. Wil je meer informatie over de mogelijkheden neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Fotografie is vooral goed kijken met oog voor detail.

Ben je geinteresseerd geraakt en heb je vragen?

foto-N-zo helpt je graag verder

Wat zeggen onze klanten?