Nieuws: Corona fotoshoot

Heb jij dit ook? Dat je de sociale contacten steeds sterker mist. Ik wil dolgraag weer verbinden met mensen en dan natuurlijk het allerliefst voor m’n camera. Daarom heb ik een bijzonder corona proof foto project bedacht.

Zoals velen van jullie weten staat er in Vleuten een ‘appel’. De één vindt hem bijzonder mooi, terwijl de ander hem verafschuwt. Persoonlijk vind ik hem super fotogeniek en heb ik er al verschillende bijzondere foto’s van gemaakt. En zeg nou zelf: wie wil er niet een appeltje voor de dorst in coronatijd?!
We gaan bijzondere foto’s maken van jou, alleen of samen met wie je maar wilt, bij de appel.

Een bijzondere situatie vraagt om een bijzonder ‘tarief’, normaal zou dit € 125,– kosten. Tijdens deze bijzondere shoot mag je zelf beslissen wat je de foto’s waard vindt door je bijdrage in de aanwezige spaarpot te doen. Hiermee steun je het goede doel want alle bijdragen gaan naar de Voedselbank Leidscherijn. De foto’s ontvang je via de email, zodat je hem zelf eenvoudig kunt afdrukken in formaat 13×18 cm. Wil je een grotere afdruk dan wil ik dat natuurlijk met alle plezier voor je regelen.

Dus wil jij een bijzondere foto om later aan deze bijzondere tijd terug te denken? Kom dan op 2e pinksterdag, maandag aanstaande, tussen 12—14 uur naar de ‘appel’ in Vleuten (naast de Broederschapshuisjes!), dan gaan we er een feestje van maken. Wel Corona proof natuurlijk met 1,5 meter afstand!

Ik kijk er naar uit!